nlc.hu
Életmód

Tízmilliószoros napok 2021

Maradtak még tízmilliószoros napok 2021-ben, eláruljuk, mit kell tenned

Minden egy helyen, amit tudnod kell a tízmilliószoros napokról és arról, hogyan tudod maximálisan kihasználni a pozitív hatásukat.

A tízmilliószoros napok állítólag akkor is hatnak, ha nem hiszel az egészben. Ezek a napok különleges energiát hordoznak, és a Hold járása alapján számolják ki, hogy az adott évben melyik napokra esnek.

A tízmilliószoros napok jelentősége

A tibeti buddhisták dharmacsakra, Nagy Buddha napoknak nevezik a tízmilliószoros napokat, a hitük szerint ilyenkor a pozitív és negatív tevékenységek, gondolatok ereje megsokszorozódik, és meghatározhatja a további életünket. A tízmilliószoros napokon ezért fontos, hogy inkább a jóra, pozitívra koncentráljunk és hálát adjunk azért, amink van, mert ezzel hozhatunk még több örömet a fejünkre. Ha viszont ezeken a napokon tele vagyunk negatív energiákkal, ármánykodunk és átkokat szórunk magunk körül, akkor az visszaüthet keményen a saját életünkben.

2021-ben már volt egy tízmilliószoros nap, február 27-én, szombaton, ám nem kell elkeseredni, ha erről lecsúsztunk, még a maradék három napon van esélyünk megsokszorozni a jót az életünkben:

  • május 26. szerda,
  • július 14. szerda,
  • október 27. szerda.
Ezt kell tenni a tízmilliószoros napon

A meditáció remek ötlet a tízmilliószoros napon (Kép: Unsplash)

Mit tegyünk a tízmilliószoros napokon?

A tízmilliószoros napoknak sokszoros a teremtő energiája, ezért ha változtatni szeretnénk az életünkön, akkor érdemes különösen odafigyelni, milyen gondolatokkal töltjük meg a fejünket ezeken a napokon. Ugyanis a gondolataink hatalmas teremtőerővel bírnak ilyenkor, úgyhogy pozitív, hálás gondolatokra kell fókuszálni. Az is fontos, hogy jót kívánjuk másoknak a közvetlen környezetünkben és általában a világban. A tízmilliószoros napokon van esélyünk arra, hogy tízmilliószoros erővel teremtsük meg a saját valóságunkat.

A tízmilliószoros napon:

  • erősítsük a pozitív jövőképet;
  • gondoljuk hálával arra, amink van;
  • fogalmazzunk meg magunkban pozitív kéréseket a jövőre nézve;
  • megbocsátással gondoljunk azokra, akikre eddig haragudtunk;
  • vegyük észre, hogyan segíthetünk a környezetünkben élőknek;
  • meditáljunk, törekedjünk a kiegyensúlyozottságra testben és lélekben.

A tízmilliószoros napokon folyton lebegjen a szemünk előtt, hogy a cselekedeteink visszaszállnak ránk sokszoros erővel, legyen szó negatív vagy pozitív dologról, és ennek fényében hozzuk meg a döntéseinket. Egy-két mosoly, néhány kedves mondat, kis segítségnyújtás épp elég ahhoz, hogy a tízmilliószoros napok segítségével egy boldogabb, pozitívabb világot teremtsünk magunknak.

via

Mi a csillagjegyed?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top