nlc.hu
Életmód

Kiderült: Bill Gates megcsalta a feleségét

Bill Gates elismerte, hogy viszonya volt

Újabb pikáns részletek láttak napvilágot abból, hogy vajon mi vezethetett Bill és Melinda Gates válásához. A megcsalásnak is lehetett szerepe.

A fél világ Bill és Melinda Gates válásán lovagol, ami részben annak köszönhető, hogy az okokkal kapcsolatban a pár a közleményében meglehetősen homályosan fogalmazott, teret hagyva ezzel a találgatásnak. Az már kiderült, hogy Melinda Gates nem viselte jól, hogy a férje túl jó kapcsolatot ápolt a pedofil milliárdos Jeffrey Epsteinnel, most pedig az is kiderült, hogy egy megcsalás is volt a háttérben – írja a 444 a Wall Street Journal információira hivatkozva.

Bill Gates beszédet mond (fotó: Getty Images/Getty Images for All In WA)

Bill Gates beszédet mond (Fotó: Getty Images/Getty Images for All In WA)

A Microsoft egyik alkalmazottja állítja, hogy húsz éve, 2000-ben intim kapcsolata volt Gatesszel. A lap szerint Bill Gatesnek 2020 tavaszán ezért kellett távoznia a Microsoft igazgatótanácsából. Gates szóvivője szerint a húsz évvel ezelőtti viszony békésen ért véget, és a férfi távozásának ehhez semmi köze nem volt, ő csak azért távozott, hogy több időt fordíthasson jótékonykodásra. Ez már csak azért is érdekes, mert mindössze három hónappal azután mondott le a pozíciójáról, hogy újra megválasztották, vagyis külső szemlélőként úgy tűnik, ez nem egy megfontolt távozás, inkább egy hirtelen döntés volt. Egyelőre nem tudni, hogy ennek a régi viszonynak van-e valami köze a mostani váláshoz.

További híreink a nagy válásról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top