Életmód

Újbuda prémium lakóparkja nyitja meg kapuit 2 napra (x)

Csupán egy karnyújtás, és máris a kedvenc wellness szállodánkban érezhetjük magunkat, anélkül, hogy ki kellene mozdulni otthonról!

Újbuda prémium lakóparkja nyitja meg kapuit 2 napra (x)
Képzeljük el, hogy milyen lenne, ha a közvetlen lakókörnyezetünkben nem csupán üzletek egész sora és jó közlekedési kapcsolatok lennének adottak, hanem minden egyes napunk olyan lenne, akár egy balatoni nyaralóban eltöltött hétvége. A Metrodom Őrmező lakópark ilyen érzést szeretne nyújtani leendő lakóinak, a hét minden egyes napján. A XI. kerületi Őrmezőn lévő új építésű lakópark nem csak különleges szolgáltatásokat nyújtó okosotthonokat és közösségi tereket, de gyönyörű zöld környezetet kínál a lakáskeresők számára.

A Metrodom igyekszik olyan kényelmes, prémium műszaki tartalmakat kínáló otthonokat és nagyobb élettereket tervezni, ahol a hétköznapok pihentetőek, ezért a lakópark 1,6 hektáros telkén a megépült házak elszórtan helyezkednek el, közre fogva egy szellős és autóforgalomtól mentes belső parkot, megtartva ezzel az otthoni környezet intim hangulatát. Az újbudai zöld szigeten épülő lakások ezért a vidéki apartmanok békés idilljét hozzák el a mindennapokba.

Újbuda prémium lakóparkja nyitja meg kapuit 2 napra (x)
Egy különleges nyílt nap keretén belül pedig most bepillantást nyerhetünk a hamarosan átadásra kerülő prémium kategóriás lakóparkba! A nyílt napon nem csak a lakók által közösen használható tereket, a belső parkban megépült kültéri medencét, fedett szaunát, fitnesztermet és a közösségi nappalit, hanem egy berendezett mintalakást és a biztonságosan megépített játszóteret is megnézhetik az érdeklődők, ami nem szokványos gesztus egy ingatlanfejlesztő részéről. A Metrodom tárt kapukkal várja az új építésű lakást keresőket június 18-19-én, ahol bármilyen felmerülő kérdés esetén rendelkezésére állnak az érdeklődőknek.

 

Látogass el a Metrodom nyílt napjára és nézd meg a wellnesst és a mintalakást és szeress bele egy életre! A helyszínen legyél vendége a Metrodomnak egy kávéra és nassolnivalóra, és töltődj fel az idilli környezetben.

A nyílt napon való részvétel regisztrációhoz kötött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top