nlc.hu
Életmód

Világrekord fekvőtámaszokból

Világrekord: 1,5 millió fekvőtámaszt csinált az apuka jótékony célból

Be akarta bizonyítani gyerekeinek, hogy nincs lehetetlen.

Egy apa hátrányos helyzetű családok számára gyűjtött pénzt azzal, hogy a világon a lehető legtöbb fekvőtámaszt csinálta meg egy év alatt. A Wisconsini Nate Carroll egy jótékonysági futballmeccs félidejében érte el a hivatalos mérföldkövet, a másfél millió fekvőtámaszt.

Világrekord: 1,5 millió fekvőtámaszt csinált az apuka jótékony célból

Illusztráció (Unsplash)

Carrol az elmúlt esztendőben átlagosan több mint 4000 fekvőtámaszt csinált egy nap, hogy pénzt gyűjtsön egy alapítvány számára, amely azokon a családokon segít, amelyek nem tudják kifizetni a jelzálogkölcsönt egy szerettük halála miatt.

Az apa nemcsak pénzt akart gyűjteni, de azt is be akarta bizonyítani gyerekei számára, hogy még a lehetetlen is lehetséges, ha kezelhető darabokra bontjuk a feladatokat.

Bár a férfi már megdöntötte a fekvőtámasz világrekordját, még nem végzett: június 13-án hivatalosan is eléri a 12 hónapos határt, és reméli, hogy a szeptember 11-i terrortámadás áldozatainak tiszteletére 911 fekvőtámaszt nyom majd le egyszerre.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top