nlc.hu
Életmód

Maszkban égett le napozás közben

Maszkban napozott, borzasztó kínos lett a végeredmény

Nagyon kínos, ahogy leégett a maszkban a fiatal, legyen ez figyelmeztetés mindenki számára erre a nyárra.
Maszkban napozott

A leégés önmagában is nagyon veszélyes, de ha például egy szaggatott farmer miatt mintásan égünk le, borzasztó kínos is. Jelentjük, a maszkok miatt új korszak kezdődött a hülyén leégés történetében.

Egy Devian Wright nevű fiatalember a TikTokon be is mutatta, hogyan járt, amikor napozgatott a kertben. Véletlenül az arcán felejtette a maszkot, és a végeredmény pont olyan lett, mint ahogy elképzelnénk:

A fiatal egy másik videót is posztolt, amelyben arról beszél, hogy még kínosabb perceket élt át, amikor bement a munkahelyére. Már mindenki látta bent a videót, és azóta csak maszkos fickónak hívják a cégnél. Ráadásul állandóan azt kérik tőle, hogy vegye le a maszkot, de erre egyáltalán nem hajlandó.

Nem vagyunk száz százalékig meggyőződve arról, hogy az eset valóban megtörtént, és férfi tényleg így égett le. De akár igaz, akár nem, ez egy fontos figyelmeztetést mindenki számára a nyár elején, nehogy magán hagyja a maszkot napozás közben.

(Kiemelt kép: TikTok/devanwrightmusic)

Napozás maszk nélkül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top