nlc.hu
Életmód

Bognár György bocsánatot kért a botrányos megnyilvánulása miatt

Megszólalt Bognár György a botrányos megnyilvánulása után

Bocsánatot kért Bognár György, amiért érzéketlenül nyilvánult meg a dán Eriksen rosszulléte után.
Bognár György

Hatalmas felháborodást váltott ki Bognár György, az M4 Sport futballszakértője, aki teljes érzéketlenséggel nyilvánult meg a dán Eriksen szombati rosszulléte után. A Paksi FC vezetőedzője folyamatosan amellett kardoskodott, hogy folytassák a meccset, amikor még szinte semmi információ nem volt az újraélesztett focista állapotáról.

Bognár György vasárnap a klub Facebook-oldalán tette közzé a bocsánatkérését.

Számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia-Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom. Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen.

Bognár György hozzátette: azt kívánja, hogy soha többé ne forduljon elő ilyen eset, Eriksen pedig mielőbb felgyógyuljon és pályára léphessen.

A legutóbbi hírek szerint továbbra is stabil az állapota Eriksennek, a dán labdarúgó-válogatott 29 éves csapatkapitányának, aki a további vizsgálatok érdekében kórházban marad. Az MTI híre szerint dán szövetségnek vasárnap reggel volt lehetősége beszélni Eriksennel, aki üdvözletét küldte csapattársainak.

A dán játékos az Eb-újonc finnek elleni összecsapás 43. percében mindenféle előzmény nélkül összeesett a pályán, ahol bő tíz percen keresztül élesztették újra, mielőtt szállítható állapotba került. A 109-szeres válogatott játékost végül stabil állapotban vitték kórházba, ahol már kommunikálni is tudott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top