nlc.hu
Életmód

Cuki videó: gyerekével edz az olimpikon

Edzeni ment hétéves lányával az olimpikon: az eredmény szupervicces

A kanadai softball csapat olimpikonja, Danielle Lawrie engedett a hétéves kislánya, Madison nyomásának, és magával vitte őt edzeni. A döntését nagyon gyorsan megbánta.

A 34 éves, kétgyerekes családanya, Danielle Lawrie idén a kanadai softball csapattal részt vesz a tokiói olimpián, ami persze intenzív felkészülést igényel a részéről. Amikor reggelente edzeni megy, lánya, a hétéves Madison rendszeresen nyaggatja azzal, hogy el szeretné kísérni őt. Danielle néha enged neki, az egyik ilyen eseményt pedig videón örökítette meg – szúrta ki a Good Morning America.

Nagyjából három perc kell ahhoz, hogy kiderüljön, Madison nem bírja a tempót.

Először hangosan kezdi venni a levegőt, majd a könnyei is kicsordulnak, utána pedig elkezdi mondogatni, hogy ő nem bírja tovább. Ilyenkor jövök én, és megváltoztatom az irányt, hogy hogyan gondolkodjon erről. Biztatom, hogy meg tudja csinálni, elmondom neki, hogy tudom, hogy kemény, de képes lesz rá, ne adja fel.

Az egyik edzésről készült videóval nagy sikert aratott az Instagramon, és úgy gondolja, hogy ez jó módszer arra, hogy kemény csajokat neveljen, akik tudják, hogy nem szabad feladni, mert bármire képesek lehetnek. Bár tudja, hogy sok sírás lesz még ebből, de tudja, hogy Madison nem fogja feladni, és sokszor el fogja őt kísérni az edzéseire. „Annyira büszke magára, miután túl vagyunk rajta” – mondja az édesanya. A  rendhagyó tokiói olimpia Lawrie második olimpiája lesz. Az elsőn még 2008-ban vett részt, majd visszavonult, és 2017-ben tért vissza a sportághoz.

A tokiói olimpiáról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top