nlc.hu
Életmód

Óriási műkörmöket épített barátjának

Igaz szerelem: hagyta, hogy menyasszonya óriási műkörmöket készítsen neki – fotó

Nem attól lesz valaki kevésbé férfias, hogy szívességet tesz a szerelmének.

Párkapcsolatban élni többek között azt is jelenti, hogy támogatjuk a másikat, segítünk neki elérni a célt, amit kitűzött maga elé. Jó példa erre Xavier és Naomi. Naomi szeretne profi manikűrös lenni, ám ehhez sokat kell gyakorolnia, a gyakorláshoz pedig szükség van egy kézmodellre, ezt a szerepet vállalta be Xavier, akiről készült néhány kép is műköröm-építés közben:

A fotóknak visszhangja is lett, volt, aki férfiatlanítást emlegetett, de nagyon sokan voltak, akik elismerték, amit Xavier tett szerelméért, és úgy gondolták, pont ezzel bizonyította, hogy egy igazi férfi. “Nekem ezt jelenti a férfias magabiztosság! Egy férfi, aki tudja, hogy ki ő, nem kell aggódnia amiatt, hogy mások mit gondolnak róla” – írta a pár egyik támogatója.

És persze nemcsak Xavier az egyetlen, aki hajlandó ilyesmit vállalni szerelméért, sok nő jelentkezett, hogy az ő partnerük is hasonlóan nyitott, és nem érzik úgy, hogy kevésbé lennének férfiak attól, hogy néha olyan dolgokat csinálnak, amit nagyon sokan nőies elfoglaltságnak gondolnak.

(via LadBible)

manikűr

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top