nlc.hu
Életmód

Dietz Gusztáv szerepe a gödi tragédiában

Gödi tragédia: Dietz Gusztáv mentette meg a vízbe fulladt lány párját

"Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merev részeg párját tudtam kihúzni a vízből!" - írta a sportoló.

Gödnél ért tragédia egy párt: gumicsónakjukkal beleborultak a Dunába. A 22 éves Szabina megfulladt, párját, Leventét azonban sikerült kimenteni, mint kiderült, Dietz Gusztávnak – írja a Life.hu.

Gödi tragédia: Dietz Gusztáv mentette meg a vízbe fulladt lány párját

Gödi tragédia: Dietz Gusztáv mentette meg a vízbe fulladt lány párját. Fotó: Facebook

Ahogy azt megírtuk, tragikus vége lett a csónakázásnak a Gödhöz tartozó Homokszigeten: vízbe fulladt egy 22 éves lány, miután a szerelmével gumicsónakkal eveztek a Dunán, és felborultak. A 37 éves férfit szinte azonnal ki tudták menteni, a lány azonban elmerült. Csak másnap találták meg a holttestét a rendőrségi búvárok.  A baleset állítólag akkor történt, amikor a férfi felállt, hogy megfogjon egy faágat, és ekkor megbillent a csónak.

Elképesztően idegesített, hogy akit kihúztam a vízből, az 5 perc múlva aludt, miközben mi kerestük a barátnőjét, akit állítása szerint nem akart elveszíteni!” – írta Dietz Dér Heni egyik posztja alatt. – Akikkel együtt jöttek, meg sem próbáltak segíteni nekünk!?

Láttam még a kezét a lánynak, de csak a merev részeg párját tudtam kihúzni a vízből!

A társasága, mint ha mi sem történt volna, szórakozott tovább!? Bántani tudtam volna őket a nemtörődömségükért, de abból megint én jöttem volna ki rosszul! Szégyellhetnék magukat, pedig nagyon, de sajnos nem fogják” – írta a kommentben.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top