nlc.hu
Életmód

Kiss Tibi újra koncertezik az elvonó után

Kiss Tibi megtörte a csendet: „Kis lépésekben elkezdtem ismerkedni a színpadi léttel”

Kiss Tibi helyzetjelentést adott magáról, és elárulta, hogy hol lehet újra látni a színpadon.
Kiss Tibi

Az utóbbi hónapokban egymás után jöttek a jó hírek arról, hogy folyamatosan javul Kiss Tibi állapota azóta, hogy tavaly ősszel rehabra ment az alkoholfüggősége miatt. Július elsején váratlanul fellépett a Budapest Bár koncertjén, néhány napja pedig a Quimby tudatta, hogy várhatóan mikor lépnek fel újra Kiss Tibivel.

Az énekes most a Facebookon jelentkezett be, megköszönte a rajongók támogatását, és azt is elárulta, hogy lesz látható a közeljövőben.

Köszönöm azt a sok szeretetet és türelmet, amit irántam tápláltok és a kedves üzeneteket, amiket írtok. Egyelőre kis lépésekben elkezdtem ismerkedni a színpadi léttel. A Budapest Bárral és a Csík zenekarral már szerepeltem. Csodálatos élmény volt újra látni Titeket, együtt rezegni a zenészekkel és veletek a muzsika hullámain. Megkezdtem a próbákat az Aranyakkorddal és a quimbys fiúkkal is elindultak már a beszélgetések a lehetséges jövőről. Ha bármi konkrétum lesz, Ti lesztek az elsők, akik tudni fogtok róla

– írta Kiss Tibi.

A bejegyzése végén az is kiderült, hogy a Budapest Bárral hol láthatja a közönség a közeljövőben: szeptember 25-én a vajdasági Tóthfaluban, október 2-án Tiszavasváriban, október 16-án pedig a veszprémi Hangvillában lép színpadra.

(Kiemelt kép: Facebook/Kiss Tibi)

Kiss Tibi az elvonó előtt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top