nlc.hu
Sztárok

Kiss Tibi visszatérése a Quimbyvel

Kiderült, Kiss Tibi mikor léphet színpadra a Quimbyvel

A Quimby elárulta, mikor térhet vissza a színpadra az alkoholproblémákkal küzdő Kiss Tibi.
Kiss Tibi

A Quimby tavaly nyáron jelentette be, hogy határozatlan időre visszavonulnak a koncertezéstől, mert a zenekar frontembere, Kiss Tibi alkoholfüggősége miatt rehabra vonul.

Az énekes állapota fokozatosan javult, júniusban arról szóltak a hírek, hogy a terápia már nem izolációban folytatódik, újra találkozhatott a zenésztársaival. Mi sem mutatta jobban, hogy Kiss Tibi állapota tényleg javulni kezdett, amikor július elsején váratlanul megjelent a Budapest Bár koncertjén, elénekelt néhány dalt, és láthatóan kiváló formában volt.

A zenekar most a Facebookon közölte, mikor térhet vissz Kiss Tibi a színpadra a Quimbyvel.

Két teljes év kihagyás után először, várhatóan 2022. április 14-én, a Budapest Park évadnyitóján tudjuk ott folytatni, ahol abbahagytuk: egy ízig-vérig Quimby bulival tervezünk visszatérni, magunk mögött hagyva ezt a sok szempontból rendhagyó időszakot. Sok még a bizonytalanság a zenekar körül, de előre tekintünk és bízunk benne, hogy hamarosan újult erővel csaphatunk a húrok közé, üthetjük a bőrt, fújhatjuk a rezet, verhetjük a billentyűket és Veletek együtt üvölthetjük a kedvenc dalainkat a csillagok alatt

– olvasható a koncert Facebook-eseményén.

(Kiemelt kép: MTI/Sóki Tamás)

Kiss Tibi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top