nlc.hu
Életmód

Furcsa reklám a koronavírus elleni oltásnak

Temetkezési vállalattal reklámozzák az oltást

Szokatlan módját találta egy amerikai reklámügynökség, hogy a koronavírus elleni oltás fontosságára felhívja a figyelmet.

Egy teherautó jelent meg az észak-karolinai Charlotte városában, melyen az a felirat szerepelt: „Ne oltasd be magad”, alatta pedig egy temetkezési vállalat neve és honlapja – írja a 444.hu. Valójában azonban a Wilmore Funeral Home nem létezik, a fiktív temetkezési vállalatot egy reklámügynökség alkotta meg az oltási kampány részeként.

Még a nem létező cég honlapján is az a felirat fogadja az odalátogatókat, hogy „Oltasd be magad! Ha nem teszed, találkozunk hamarosan” és egy link mutat egy olyan klinika honlapjára, ahol regisztrálni lehet a koronavírus elleni oltásra.

Pfizer oltás

Fotó: MTI/Varga György

David Oakley, a BooneOakley kreatív ügynökség vezetője azt mondta, hogy úgy szerettek volna kampányolni az oltás mellett, hogy az kicsit sokkolja az embereket. Méréseik szerint egyébként bejött a kampány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top