nlc.hu
Életmód

Különleges és olcsó esküvői helyszínnel rukkoltak elő

Hajókonténerből alakítottak ki esküvői helyszínt pároknak, akiknek fontos az alacsony ár

Egy seattlei vállalkozás egy lakókocsiparkban egy hajókonténerből alakított ki egy látványos és különleges esküvői helyszínt azoknak a pároknak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy sokat költsenek a nagy napjukra.

Bronwen Stevenson, a Shotgun Ceremonies tulajdonosa a vállalkozását korábban egy bevásárlóközpontban üzemeltette, de nemrég kiköltözött onnan, hogy egy lakókocsiparkban kezdje újra a business-t egy hajókonténerből és több lakókocsiból álló különleges helyszínen. A Georgetown Trailer Park Mall nemcsak egy sima lakókocsipark, ahol emberek lakókocsikban élnek, hanem egy olyan különleges kinti bevásárlóhely, ahol a kézműves boltok lakókocsikból árulják a portékáikat. Stevenson szerint az, hogy az esküvői helyszín szabad téren van, illeszkedik a pandémia miatt kialakult helyzethez – írja a upi.com.

A különleges esküvői helyszínt spórolós pároknak alakították ki, a kibérlése 350 dollárba (nagyjából százezer forintba) kerül, ami Seattle környékén pénztárcabarátnak számít. A hely a korlátai miatt csak viszonylag kevés vendég fogadására alkalmas, viszont megengedett háziállatot is vinni, szóval akár kutyák vagy macskák is részt vehetnek a ceremónián, bár a tulajdonos szerint a cicák nem igazán szokták jól érezni magukat ebben a helyzetben. A ceremóniára ki lehet bérelni egy Elvis imitátort, Shane Cobaint is, hogy az esküvő kicsit vegasi hangulatú legyen. Ráadásul Shane Cobain a Nirvana híres énekesének rokona, és a tulajdonos szerint egy nagyon érdekes fickó.

Különleges esküvői helyszínekről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top