nlc.hu
Életmód

Lila Grace Moss inzulimpumpával vonult a kifutón

Kate Moss lánya inzulimpumpával vonult végig a kifutón, és imádták érte

A szupermodell 19 éves lánya, Lila Grace Moss cukorbetegségben szenved, és egy divatbemutatón inzulinpumpával vonult végig a kifutón.
Lila Grace Moss, Kate Moss lánya

Kate Moss lánya édesanyja nyomdokaiban jár, szintén modellkedik, legutóbb a Milánói Divathéten lépett a kifutóra a Fendi és a Versace közös, Fendance nevű show-ján.

A 19 éves Lila Grace Moss hatalmas dicséretet kapott a közösségi médiában, miután többen észrevették, hogy a divatbemutatón – nyilván nem véletlenül – a combján maradt az inzulinpumpája.

Az inzulimpumpákat a cukorbetegek használják az inzulinszintjük szabályozására, és alternatívát jelentenek inzulininjekciókkal szemben. Lényege, hogy egy kis méretű eszköz automatikusan, kis mennyiségben adagolja a szükséges inzulint. Lila Grace Moss – aki 1-es típusú cukorbetegségben szenved – rengeteg elismerést kapott a követőitől és a cukorbetegséggel élőktől, amiért nem volt hajlandó elrejteni a készüléket.

„Köszönjük, hogy viselted a készüléket a kifutón! Királynő vagy, és szeretném ha ezek a képek mindenhová eljutnának, mert minél többet beszélünk az 1-es típusú cukorbetegségről, annál jobb” – írta az egyik hozzászóló.

A fiatal modell tavaly beszélt először arról, hogy cukorbeteg, és azt mondta, karrierje során szívesen segít abban, hogy felhívja a figyelmet a cukorbetegségre.

(Unilad)

(Kiemelt kép: Ben Gabbe / Getty Images via AFP)

Szupermodellek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top