nlc.hu
Életmód

Egy bedrogozott szlovák férfi elütött két biciklist

Egy szlovák férfi bedrogozva két biciklist is elütött: Jánossomorján és Mosonmagyaróváron gázolt

A férfi az egyik kerékpárost halálra gázolta.

A rendőrség közlése szerint két embert is elgázoltak Győr-Moson-Sopron megyében hétfő hajnalban.

  • Hajnali fél 4 után Jánossomorján, a Szabadság utcában ütött el egy biciklist egy sötét színű Mercedes terepjáróval közlekedő sofőr, aki a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A balesetben áldozata, egy helybéli nő a helyszínen életét vesztette.
  • Nem sokkal később egy szintén sötét színű Mercedes terepjáró gázolt el egy kerékpárost hajnali 5 óra körül Mosonmagyaróváron, a Szent István király úton. A sofőr akkor is tovább hajtott segítségnyújtás nélkül.  A megsérült kerékpárost a mentők kórházba vitték.
    rendőrség, sziréna

    Fotó: Pexels (A kép csak illusztráció)

A rendőrség a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése alapján azonosította a feltételezett elkövetőt, majd még reggel 8 óra előtt, lakossági bejelentés után Mosonmagyaróvár belterületén elfogták az autót vezető szlovák állampolgárt. A sofőrnél a drogteszt pozitív eredményt mutatott. A 35 éves férfi ellen halálos kimenetelű közlekedési baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(Hvg)

Óvatosan az utakon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top