nlc.hu
Életmód

Vadászpuskával fenyegetőzött a részeg férfi

Részegen, vadászpuskával fenyegette családját egy szarvasgedei férfi

A rendőrök a helyszínre érkezés után elfogták a 38 éves férfit.

A rendőrségre 2021. vasárnap kora este érkezett a bejelentés, miszerint Szarvasgedén egy férfi a lőfegyverével a szüleit fenyegeti. A rendőrök azonnal a megadott címre mentek, ahol elfogták a bűncselekmény 38 éves feltételezett elkövetőjét.

rendőrség, sziréna

Fotó: Pexels

A police.hu azt írja, hogy a férfi a nap folyamán italozott, és a kora esti órákban, a közös otthonukban az engedéllyel tartott vadászfegyverébe lőszert töltött, és édesanyját megöléssel fenyegette meg. A férfitól a házban tartózkodó élettársa a fegyvert elvette, így a lövésre már nem kerülhetett sor.

A 38 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, ellene a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett előkészülete miatt eljárást folytat. A hatóság tagjai a terhelt lőfegyverét lefoglalták, míg további, engedéllyel tartott lőfegyvereit hatósági tárolásba helyezték, valamint intézkedtek azok tartására, használatára jogosító engedélyének bevonására.

Fotó: Pexels

Tudj meg többet a családon belüli erőszakról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top