nlc.hu
Életmód

Sírva evett halat a vegán nő

Sírva fakadt a vegán nő, mert halat kellett ennie – videó

Egészségügyi okok miatt két év vegán étrend után lazacot evett egy nő, de nem bírta ki sírás nélkül.
Sírva fakadt a vegán nő, mert halat kellett ennie

Egy nő a TikTok mutatta meg, hogy két év vegán étrend után kénytelen volt halat enni, de csak sírva és remegve tudta legyűrni a lazacot a torkán.

A TikTokon @lamarchairez néven futó fiatal nő videójából kiderül, hogy két éve vegán, de a növényi alapú étrend allergiákat és érzékenységeket okozott nála. Ezért egészségügyi okok miatt azt javasolták neki, hogy változtasson az étkezési szokásain.

A nő megvette, majd megsütötte a lehető legetikusabban kifogott, legfenntarthatóbb lazacfilét, amit csak talált, majd nekiállt megenni. Azt írta, szinte idegösszeomlást kap attól, hogy újra egy halott állatot kell megennie, és sírva gyűrte magába a lazacot.

@lamarchairez

This is a total sh!T show. I guess I’m a seagan now 🙁 ##vegan ##KeepItRealMeals ##thisissad ##crying

♬ Home - Edith Whiskers

A több mint 17 millió megtekintésnél járó videóban Lamar végül megeszi a lazacot, elnézést kér a halacskáktól, és azt mondja, a legszánalmasabb embernek érzi magát a Földön. A másik videóban pedig elárulja, hogy a lazacos videójával pénzt is keresett.

(LadBible)

(Kiemelt kép: TikTok/lamarchairez)

Vegánok kalandjai az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top