nlc.hu
Életmód

Húsevőből vegán - van az a pénz?

Egy vagyont kereshet, aki vállalja, hogy húsevőből vegán lesz pár hónapra

Új év, új élet? Egy brit cég egy érdekes kihívást hirdetett meg.

Biztosan vannak olyanok, akiket semmivel sem lehet meggyőzni arról, hogy mondjanak le a húsevésről, illetve minden állati eredetű ételről, és próbálják ki – legalább egy kis időre –, hogy milyen a növényi alapú étrend. De biztosan vannak olyanok, akik egy komolyabb összegért talán igent mondanának arra, hogy vegánok legyenek. Őket célozta meg egy vegán ételeket kínáló cég, a Vibrant Vegan.

Állításuk szerint időarányosan 50 ezer font (kb. 20 millió forint) fizetést ajánlanak annak, aki vállalja, hogy három hónapig nem eszik semmilyen állati eredetű terméket, írja az Unilad. Az illetőnek persze ételre sem kell majd költeni, azt ők biztosítják, és természetesen rendelkezésre áll majd a dietetikus és egy séf is, hogy könnyebben menjen az átállás.

Ha pedig sikerül teljesíteni a küldetést, sőt, 2021 végéig lemond a húsokról, tejtermékekről és egyebekről, az továbbra is számíthat arra, hogy (egy bizonyos összeghatárig persze) ellátják majd mindenféle vegán finomsággal. 

Persze nincs minden „ingyen”, akit a jelentkezők közül kiválasztanak, ételnaplót kell vezetnie, és természetesen a közösségi oldalakra is posztolnia kell a kalandjairól.

Zöldségek és gyümölcsök

Fotó: Pixabay

A húson túl:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top