nlc.hu
Életmód

Andrew Lloyd Webber csalódott Macskákban, vett hát egy kutyát

Sir Andrew Lloyd Webber nagyot csalódott a Macskákban, vett hát egy kutyát

Neki sem tetszett a musical alapján készült film, de legalább lett egy hűséges, négylábú barátja.

Két évvel ezelőtt mutatták be a filmet, ami a Macskák című musical alapján készült, és kiderült, nemcsak az előzetes volt zavarba ejtő, az adaptáció nem nyerte el  sem a kritikusok, sem a nézők tetszését, és mint kiderült, az eredeti mű zeneszerzője, Sir Andrew Lloyd Webber sem volt túlzottan elragadtatva a végeredménytől.

Az ismert zeneszerző nemrég a Varitey munkatársának adott interjút, és természetesen szóba került a 2019-es film is, ami szerinte nagyon rosszul sikerült, és azon viccelődött, hogy érzelmileg annyira megviselte, hogy vennie kellett egy kutyát, hogy rendbe jöjjön.  “Megláttam, és csak azt gondoltam, hogy »Ó, Istenem, ne!«️ Ez volt az első alkalom a bolygón töltött több mint 70 évem alatt, hogy elmentem, és vettem egy kutyát. Szóval az egyetlen jó dolog, ami ebből lett, az az én havanese kiskutyám” – nyilatkozta a zeneszerző.

Új kedvence pedig nem azt könnyítette meg, hogy túltegye magát a csalódáson, amit a film okozott, segített neki átvészelni azt az időszakot is, amikor koronavírus-járvány miatt komoly korlátozások voltak érvényben, és persze szeretné magával vinni, amikor utazik. Igaz, ehhez a légitársaságoknak is van néhány szava. “Visszaírtak, hogy tényleg szükséges-e, hogy velem repüljön, és én pedig azt feleltem: »Nézze csak meg, mit tett Hollywood a Macskák című musicalemmel.«️ Ezek után írták, hogy nincs szükség orvosi szakvéleményre”.

(via Telex)

Andrew Lloyd Webber

Fotó: Getty Images/Taylor Hill/FilmMagic

Így segítenek nekünk az állatok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top