Szabadidő

Zavarba ejtő előzetest kapott az élő szereplős Macskák-film

A klasszikus musicalből készült mozifilm karácsony környékén érkezik a mozikba, más kérdés, hogy szüksége volt-e a világnak rá.

Az Andrew Lloyd Webber nevével fémjelzett Macskák a világ egyik legnépszerűbb musicalje, amelyből most elképesztő sztárparádéval készül filmes változat.

A főbb szerepekben olyan nevek tűnnek fel, mint az autós karaokevideóiról ismert James Corden, Idris Elba, az Oscar-díjas Judy Dench, a Grammy-díjas Jennifer Hudson, a Gyűrűk ura és az X-Men-filmekből is ismert Sir Ian McKellen, de nem mehetünk el szó nélkül Taylor Swift, Rebel Wilson vagy épp a nyári fesztiválok egyik állandó szereplője, a sztár-DJ Jason Derulo feltűnése mellett sem.

A koreográfiáért az Egyesült Államokban óriási sikerrel bemutatott Hamilton című musical koreográfusa, Andy Blankenbuehler felel, míg a rendezői feladatokat az A király beszéde című drámát is jegyző Tom Hooper vállalta.

Mindezzel semmi baj nem lenne, ha a készítők nem érezték volna szükségét, hogy az egyébként rendkívül tehetséges szereplőgárdát ne öltöztessék tetőtől talpig számítógépes grafikába, amitől az előzetes kissé ijesztővé vált.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top