Nemcsak az ananászos hawaii pizzával és a ketchup használatával lehet kikergetni az olaszokat a világból, hanem például azzal is, ha valaki megpróbálja megreformálni a konyhájukat. Mint például Bethany Ugarte, aki a TikTokon osztja az észt a lifehackjeivel, és főképp a konyhában próbál meg újítani. Újabban azt találta ki, hogy az olasz tésztaételek elkészítésekor teljesen feleslegesen főztük eddig a tésztát, elég lenne egy-két óráig áztatni azt hideg vízben, és már tehetjük is rá a szószt – írja a LadBible.
A videóban Bethany elmondja, hogy a dolgunk csak annyi, hogy fogjuk a tésztát, beletesszük egy hideg vízzel teli edénybe, ahol hagyjuk ázni egy-két órát (vagy akár betesszük így éjszakára a hűtőbe), és már jöhet is rá valamilyen szósz. Szerinte a tészta ennyi idő alatt megpuhul annyira, hogy az eredmény gyakorlatilag ugyanolyan lesz, mintha főznénk azt, ráadásul így olyan helyen is tudunk pastát enni, ahol nincs lehetőség főzésre (például munkahelyen). Azt azért még hozzáteszi, hogy nem minden tésztafajtával működik a trükk, ő például rizstartalmú tésztát használt hozzá, és csak erre vállal garanciát. A videója hatalmasat ment a TikTokon, de a helyében mi most egy darabig biztosan nem mennénk olasz emberek közé.