nlc.hu
Életmód

Kötelező a maszkviselés a Fővárosi Törvényszéken

Csütörtöktől a Fővárosi Törvényszék épületeiben kötelező lesz a maszkviselés

Bár a kormány még kivár a szigorítással, egyre több fővárosi intézményben jelentenek be korlátozásokat. Ezúttal a Fővárosi Törvényszék épületében vezették be a maszkhordást.

Az Országos Bírósági Hivatal Elnökének ajánlása alapján holnaptól kötelező lesz a maszkhordás a Fővárosi Törvényszék épületeiben. Ahogy a negyedik hullám egyre nagyobb fertőzési számokat produkál, úgy vezet be egyre több intézmény szigorításokat, főképp a fővárosban – írja a 444.

a Fővárosi Törvényszék épületeiben kötelező lesz a maszkhordás

A Fővárosi Törvényszék egyik terme tavaly februárban (fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A Fővárosi Önkormányzat kedden jelentette be a szigorításokat az általa üzemeltetett szociális intézményekben, ugyanakkor a tömegközlekedési eszközökön csak javasolni tudja a maszkviselést, elrendelni nem. Ezen kívül már kilenc kórházban rendeltek el látogatási tilalmat, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem pedig előírta, hogy november másodikától a belső terekben kötelező lesz náluk az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top