nlc.hu
Életmód

Uniszex óvszer

Egy orvos megalkotta a világ első uniszex óvszerét

Itt a világ első kívül és belül is hordható óvszere.

Az első uniszex óvszert egy malájziai nőgyógyász alkotta meg abban a reményben, hogy az emberek jobban odafigyelnek majd szexuális egészségükre, és nem hárítják a másik nemre a védekezés felelősségét, írja a Unilad.

John Tang Ing Chinh nőgyógyász és a Twin Catalyst a Sdn Bd orvosi kellékekkel foglalkozó cég alapítója megalkotta a „Wondaleaf Unisex” elnevezésű kondomot olyan orvosi minőségű anyagokból, amelyeket általában sebek és egyéb sérülések kötözésére használnak. Az óvszer leírása szerint „vékony, egyedik és uniszex”, ráadásul tapadós.

Egy orvos megalkotta a világ első uniszex óvszerét

Forrás: Twitter/Wondaleaf Condoms

A Reuters jelentése szerint az óvszer számos klinikai vizsgálaton átesett, ezért a fejlesztők optimisták, és remélik, szexuális irányultságtól és nemtől függetlenül bárki szívesen használja majd. Az óvszer öntapadó borítása miatt a hüvely falához, illetve a péniszhez is hozzátapad, valamint a szomszédos területeket is eltakarja az extra védelem érdekében. Egyedi öntapadása ellenére az óvszer szinte észrevétlen, mert vékony, rugalmas poliuretán anyagból készült.

Te kipróbálnád?

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top