nlc.hu
Életmód

Megszervezte a férj felesége esküvőjét

Micsoda önzetlenség: megszervezte hűtlen felesége új házasságát a csalódott férj

Egy indiai férfi sokkolta rokonait és egész országát, miután beleegyezett, hogy felesége, akivel 5 hónapja házasodott össze, hozzá menjen szeretőjéhez, és még az esküvőjüket is megszervezte.

Egy indiai férfi segített feleségének feleségül menni szeretőjéhez. Pankaj Sharma, egy Uttar Pradesh állambeli magáncég könyvelője ez év májusában feleségül vette Komalt egy érdekházasság keretében, ami meglehetősen gyakori Indiában. Azonban öt hónappal a házasságkötésük után a nő bevallotta, hozzámenne szeretőjéhez, Pintuhoz.

Pankaj Sharma, miután meghallgatta felesége vallomását, ahelyett, hogy haragudott volna rá, egyszerűen tájékoztatta felesége családját a helyzetről. Miután nem sikerült meggyőzniük az asszonyt, hogy mondjon le álmáról, az ügyet a Családon belüli Erőszak Elleni Sejt és az Asha Jyoti Központ elé terjesztették, és találkozót szerveztek Pankaj, Komal és családja, valamint a nő szeretője között.

Micsoda önzetlenség: megszervezte hűtlen felesége új házasságát a csalódott férj

Indiai szerelmespár (Fotó: Unsplash)

Az indiai média szerint Pankaj, látva, hogy a feleségét nem sikerült meggyőzni a maradásról, beleegyezett, hogy inkább Pintuhoz menjen feleségül, és még az esküvőjük megtervezésében is segített a párnak, sőt ügyvédet is fogadott a frigy hivatalossá tételére.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top