nlc.hu
Életmód

Részvétem-kártyával mondott fel a munkahelyén

Részvétem-kártyával mondott fel a szörnyű munkahelyén

Egy nő részvétnyilvánító kártyát adott felmondásként a kibírhatatlan főnökének.

Egy nő részvétnyilvánító kártyán közölte a főnökével, hogy felmond. A nő a Redditen azt írta, hogy elege volt a munkahelyéből, ahol – megfogalmazása szerint – úgy bántak vele, mint a sz*rral,

Nemrégiben viszont kapott egy olyan állásajánlatot, ahol egy dollárral magasabb fizetést ígértek neki az igényelt összegnél, ráadásul saját kocsit kap és támogatják a képzését is.

Alig várom, hogy holnap átadjam ezt a főnökömnek

– írta az Amber nevű nő.

Megmutatta a kártyát is, amelyen az áll: őszinte részvétem, kézzel írva pedig az olvasható rajta, hogy két hét múlva otthagyja a céget.

Részvétem-kártyával mondott fel a szörnyű munkahelyén

Ezzel a részvétem-kártyával mondott fel a munkahelyén a nő (Forrás: Reddit)

A kommentelők imádták a nő megoldását, többen azt írták, hogy ez a legjobb felmondás, amivel valaha találkoztak, és gratuláltak neki az új munkahelyéhez.

A poszt frissítésében a nő közölte, hogy odaadta a főnökének a kártyát, a férfi hangosan elolvasta, vágott egy pofát, és csak annyit mondott: oké. Nem mondta, hogy lépjen ki azonnal – amire számított a nő –, vagyis le kell dolgoznia a két hetet. Azt pedig meg sem kérdezte, hogy miért megy el a cégtől.

Még több különleges felmondás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top