nlc.hu
Életmód

Ő esett ki először A Konyhafőnök VIP új évadából

Megvan a Konyhafőnök VIP 6. évadának első kiesője

Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé számára nem volt könnyű a választás: Muri Enikő és Gyulai „Fresh” Viki közül kellett választaniuk.
Megvan A Konyhafőnök VIP hatodik évadának első kiesője

Az új évad első adásában rögtön tíz VIP szakácsjelölt képzését kezdte meg A Konyhafőnök VIP legendás triója. Fördős Zé és Michelin-csillagos zsűritársai a bemutatkozó tányér elkészítése után rögtön a mélyvízbe dobták a játékosokat: egy újragondolt babos tányért kellett elkészíteniük. Segítségként Fördős Zé bemutatta, milyen fogásokat várnak tőlük, új köntösben: Jókai csülkös bablevest, zöldbabfőzeléket tükörtojással, mangalica babgulyást vagy sóletet pulykamellel.

 A tízmillió forintos nyereményért folyó játékban végül a zsűrinek Muri Enikő és Gyulai „Fresh” Viki közül kellett kiválasztania az aznapi kiesőt, és az előbbi maradhatott. Gyulai Viki elmondta, hogy nagyon élvezte a játékot, és bár rövid ideig szerepelhetett, így is úgy érzi, sokat tanult belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top