nlc.hu
Életmód

Rekordközeli nyeremény a Hatoslottón

Lottólázban ég az ország: giganyeremény jön a Hatoslottón

A Hatoslottón várható rekordközeli főnyeremény lázba hozta a játékosokat, sokkal több szelvényt vettek.
Hatoslottó

Május óta nem volt telitalálat a Hatoslottón, így a várható főnyeremény már 2,5 milliárd forint. A rekordközeli összeg kimagasló érdeklődést váltott ki, ami azon is látszik, hogy nagyot emelkedett a feladott szelvények száma.

A Hatoslottó jackpot több hónapja tartó halmozódásának következtében érzékelhetően fokozódott a játékkedv. A május végi, 21. héthez képest több mint 35 százalékkal nőtt a feladott szelvények darabszáma a legutóbbi héten.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a játék főnyereménye három hete érte el az úgynevezett döntéselméleti határt. Ez azt jelenti, hogy ha valaki a jelenlegi, 2,5 milliárd forintos várható nyeremény mellett beikszeli az összes számkombinációt, azaz felad 8 145 060 darab szelvényt, akkor egyedüli nyertesként a megjátszott alapjátékok árán felül immár pontosan egymilliárd forintot nyerhet.

További érdekesség, hogy a 25 hete tartó halmozódás alatt összesen mintegy 42 millió alapjátékot adtak fel játékosok, amelyek között egyetlenegyszer sem született telitalálatos szelvény.

(Kiemelt kép: MTI/Mónus Márton)

Korábbi giganyeremények a lottón:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top