nlc.hu
Életmód

Wunderlich József mindenkitől elnézést kért

„Végtelenül kétségbe voltam esve” – Wunderlich József mindenkitől elnézést kért

A Vígszínház színész elismerte, hogy hibázott, Wunderlich József mindenkitől elnézést kért.
Wunderlich József

Wunderlich József megbánta, hogy a közösségi oldalán kritizálta a Vígszínház járványügyi intézkedéseit, majd egy másik posztjában azt sérelmezte, hogy egy fiatal színésznő azért nem játszhatta a Sirály főszerepét, mert nem volt hajlandó vetkőzni a darabban.

A Fidelio vette észre a színész Facebook-oldalán a bocsánatkérő bejegyzést, amit – akárcsak a korábbi posztjait – később törölt:

Hibáztam, amikor a színházat kritizáló mondataimat megosztottam a facebook-on. Nem facebookra való, de így elértem, hogy legyen egy rendkívüli színészgyűlés, ahol remélem, érdemi párbeszéd kezdődik. Sajnálom, hogy így történt. Végtelenül kétségbe voltam esve. Elnézést kérek a színháztól. Elnézést kérek Rudolf Pétertől. Elnézést kérek az egész társulattól. Ne haragudjatok

– fogalmazott Wunderlich József.

Rudolf Péter, a Vígszínház igazgatója értetlenül állt a színész vádjai előtt. Szerinte a színházban a járvány időszaka alatt a hivatalos járványügyi protokoll elvárásainak és útmutatásainak megfelelően jártak el, bizonyos esetben szigorúbb szabályokat vezettek be az előírtnál.

Rudolf a Sirály bemutatója kapcsán közölte: „a rendezőnek olyan határozott víziója van erről a szerepről, amiben nem tudtak kompromisszumra jutni a művésznővel”, ezért más művész vette át a szerepet, amit minden érintettel egyeztettek.

(Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top