nlc.hu
Életmód

Kocsmában rekedt sok ember a hóvihar miatt

Harmadik napja Anglia legmagasabban fekvő kocsmájában rostokolnak a vendégek a hóvihar miatt

A hóvihar miatt nem lehet elhagyni Anglia legmagasabban fekvő kocsmáját, a több mint 60 ember már három éjszakát töltött a szórakozóhelyen.
A behavazott kocsma, ahol a hóvihar miatt több tucat ember rekedt

Több tízezer ember maradt áram nélkül az Egyesült Királyság északkeleti részén, hárman pedig a kidőlt fák miatt meghaltak, miután pénteken elérte az Arwen vihar az országot.

A heves havazás miatt 61 ember rekedt Anglia legmagasabban fekvő kocsmájában, a Yorkshire Dalesben található Tan Hill Innben. Pénteken olyan hóvihar csapott le a környékre, hogy nem lehetett elhagyni a vendéglátóhelyet.

A vendégek egy Oasis tribute zenekar koncertjére érkeztek az 528 méter magasan fekvő pubba. Miután egyértelművé vált, hogy ott kell éjszakázniuk, kanapékon és rögtönzött ágyakon aludtak, és igyekeztek kellemesen eltölteni az időt. Vetélkedőt szerveztek, filmeztek, és a hagyományos vasárnapi ebéd mellett büféasztalos étkezést alakítottak ki.

A pub igazgatója, Nicola Townsend azt mondta, nagyon jó a hangulat, olyanok együtt, mint egy nagy család, és van olyan vendég, aki azt mondta, ha helyreáll minden, akkor sem akar elmenni. Szombaton pénzt gyűjtöttek a személyzetnek, akik szintén ott ragadtak, 300 font (131 ezer forint) jött össze.

Vasárnap este karácsonyi díszbe öltöztették a 17. századi épületet, majd karaoke-estet tartottak.

Bár a szórakozóhelyhez vezető alagutat már kiszabadították a hó fogságából, az elektromos vezetékek még mindig az odavezető úton hevernek, így egyelőre nem tudni, mikor hagyhatják el a kocsmát.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Facebook/Tan Hill Inn)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top