nlc.hu
Életmód
Emberbőrből készített ruhákkal sokkol a PETA

Emberbőrből készült táskák és ruhák egy áruházban: sokkoló kampányt indított a PETA

A PETA állatvédő szervezet időről időre tesz arról, hogy ne érezzük jól magunkat a bőrünkben. Ezúttal egy álwebáruházat indítottak, ahol emberbőrből készült ruhák, cipők és táskák között válogathatunk.
Ruha emberbőrből

Az urbanoutraged.com első ránézésre olyan, mint egy webáruház, ahol kizárólag bőrből készült termékeket vásárolhatunk. A vérprofin megalkotott oldalon nadrágok, táskák, cipők, ruhák és egyéb kiegészítők jönnek szembe, az ismertető szerint pedig emberek bőréből varrták őket. Egy dzseki mellett például az áll, hogy egy Avrey nevű 22 éves lány bőréből varrták – írja a 24.hu.

Természetesen a sokkoláshoz jól értő PETA nem mészárolt le embereket azért, hogy a bőrükből ruhákat varrjon, ezek a termékek a valóságban nem léteznek, csupán grafikaként álmodták meg őket, de a hatás így sem marad el. A termékek nem megvásárolhatók, a vásárlásra kattintva egy olyan oldalra jutunk, ahol a PETA elmagyarázza, miért kellene undorodnunk attól, hogy állatbőrből készült ruhákat vásároljunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top