nlc.hu
Életmód

Síkosítóval a háta mögött jelentkezett be a Zoom-meetingre

Elsüllyedt szégyenében, amikor Zoom-meeting közben észrevette, mit felejtett a háta mögött

Nem biztos, hogy jó ötlet volt az ágyból bejelentkezni a Zoom-meetingre.
Zoomon tart videokonferenciát egy nő

A járvány miatt megkerülhetetlen kommunikációs csatornává vált a Zoom, ám a videócsetelés számos kellemetlen dologgal járhat. Az csak a probléma egyik oldala, hogy az online kommunikáció hosszú távon nem tesz jót a kapcsolatoknak, rengeteg kínos pillanatot közvetítettek a webkamerák.

A HR-ügyekkel foglalkozó Nicki Faulkner akkor élt át borzasztó kellemetlen perceket, amikor a főnökével egyeztetett Zoomon. A 32 éves nő 15 perc után vette észre, hogy a háta mögötti polcon felejtett egy Durex síkosítót.

Úgy gondolta, hogy már túl késő, nem tüntetheti el a síkosítót a polcról, mert azzal csak még jobban felhívná a főnöke figyelmét az intim tárgyra. Így aztán további fél órát ült a monitor előtt görcsbe rándult gyomorral.

Bár reménykedett, hogy a főnöke nem vette észre a síkosítót, másnap ő maga posztolt a kínos bakiról, a barátai pedig nagyon viccesnek találták a dolgot. Ő pedig levonta a tanulságot: nem jó ötlet az ágyból videótelefonálni, ezért legközelebb inkább a konyhából jelentkezik be.

(Daily Star)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/Anna Shvets)

Még több tanulságos Zoom-meeting:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top