nlc.hu
Otthon

Lebukott a politikus a videokonferencián

Ultrabénán próbálta elrejteni a politikus, hogy nem otthonról jelentkezett be a videokonferenciára

A videotelefonos alkalmazások egyik előnyös tulajdonsága, hogy el tudjuk rejteni a hátteret, így akár úgy is tehetünk, mintha otthon lennénk, miközben egészen máshol vagyunk. Ezt nem ördöngősség megcsinálni, de egy amerikai politikus így is csúnyán elrontotta.

Ohio állam egyik képviselője, Andrew Brenner Zoomon beszélgetett képviselőtársaival, eközben pedig megpróbálta beállítani, hogy ne a valódi hátteret láthassák a beszélgetőtársai. Brenner egy olyan hátteret próbált beállítani, ami láttán úgy tűnhetett, hogy otthon van, csakhogy a férfi eközben valójában az autójában ült és vezette is azt – írja az ügyről a hvg.

A politikus olyan „apróságokról” megfeledkezett, mint például a biztonsági öve, amit az ember nem nagyon használ egy lakásban, valamint az is furcsa volt a beszélgetőtársainak, hogy a hívás alatt folyton jobbra-balra nézeget. A helyzetet különösen cifrává teszi, hogy pont Brenner volt az, aki társaival pont olyan beadványon dolgozik, ami az államban határozottabban büntetné azokat, akik vezetés közben olyasmiket csinálnak, ami elterelheti a figyelmüket a vezetésről.

Nagy lebukások az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top