nlc.hu
Életmód

Felmérés a céges karácsonyi bulikról

Vallottak a britek, ilyen romantikus kalandokba keverednek a céges karácsonyi bulikon

Britek vallottak arról, milyen kalandokba bonyolódtak a céges ünnepségeken.

Nem tudni, hogy mi lesz a céges karácsonyi bulikkal a járvány miatt, de ha idén nem is, talán jövőre ismét egymás érik majd a rendezvények, ahol a kollégák együtt szórakozhatnak az év utolsó heteiben, és valószínűleg még mindenki emlékszik legalább egy olyan kínos sztorira, ami egy ilyen partin történt. És mint kiderült, nem városi legenda az, hogy vannak munkatársak, akik ilyenkor esetleg tilosban járnak vagy kerülnek kalandokba, ezt bizonyítja az  AYRE Event Solutions által végzett felmérés.

Az általuk megkérdezett brit munkavállalók 14 százaléka vallott arról, hogy csókolta már meg kollégáját céges bulin, és férfiak 27%-kal nagyobb valószínűséggel hajlamosak erre mint a nők. Vannak, akik nem állnak meg a csóknál, a résztvevők 11 százaléka beismerte, hogy egy buli után kollégájával töltötte az éjszakát, és nőkhöz képest a férfiak 34%-kal nagyobb valószínűséggel kötnek ki valakinek az ágyában a parti után.  Mivel a karácsonyi körül a magány érzése egyre erősödik, a felmérés alapján a britek kilenc százaléka küldött a karácsonyi buli után részegen SMS-t egy volt szerelmének, és ebben a nők lekörözték a férfiakat. További romantikus vallomások közé tartozik, hogy a britek nyolc százaléka elkérte a munkatársuk számát, bár kapcsolatban volt, és hat százalékuk elmondta a főnökének, hogy érzéseket táplál iránta.

Bár fontos, hogy a munkatársaiddal ünnepeld az ünnepi időszakot, ügyelj arra, hogy ne csinálj olyat, amit másnap reggel megbánsz, figyelmzetet a felmérésről szóló cikke lezárásaként a Daily Star.

 

Céges karácsony az irodában

Fotó: Pexels/Pavel Danilyuk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top