nlc.hu
Életmód

Leteszteltük: Ilcsi Vitaminos-Narancsos Karácsonyi Csomag

Leteszteltük: Ilcsi Vitaminos-Narancsos Karácsonyi Csomag

Hasznos és különleges ajándékot keresel? Az Ilcsinél összerakták a tökéletes karácsonyi ajándékcsomagot.

Az elmúlt napokban az Ilcsi Vitaminos-Narancsos Karácsonyi Csomagját teszteltem, azokat a limitált szériás kozmetikumokat, melyeket a magyar márka idén karácsonyra díszdobozba csomagolt. Ha még keresed a megfelelő ajándékot, érdemes számításba venned ezt a szettet, máris elárulom, miért.

Az Ilcsi Vitaminos-Narancsos Karácsonyi Csomag tartalma

A kozmetikumok egy hófehér, logózott díszdobozt kaptak, mely Ilcsi-mintás védőpapírban található, amin minden szükséges tudnivalót megtalálunk a bőrápolókról. Különösen tetszett, hogy a fehér doboz úgy van elkészítve, hogy az az ünnepek után is felhasználható ennek-annak a tárolására, így nem termelünk vele feltétlenül hulladékot. 

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Karácsonyi Csomag

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Karácsonyi Csomag

Három termék tartozik a szettbe:

  • Vitaminos-Narancsos Pihentető Fürdőszappan, 
  • Vitaminos-Narancsos Tápláló Testápoló, és
  • Vitaminos-Narancsos Tápláló Kézkrém.

Lássuk is őket szépen, sorban.

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Pihentető Fürdőszappan

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Pihentető Fürdőszappan

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Pihentető Fürdőszappan

Első benyomás: Egy nagy, pumpás kiszerelésű termékről van szó, géles állaggal és narancsos-barnás, áttetsző színnel. Illata tökéletesen narancsos, ami egyszerre teszi karácsonyossá és frissítővé is számomra. A pumpás kiszerelést praktikusnak tartom, vizes kézzel is kényelmes használni.

Használat közbeni tapasztalatok: A fürdőszappan meglepően kiadósnak bizonyult, egy-két pumpálásnyi mennyiség tökéletesen elég belőle. Érdemes azonban kisebb adagokban kinyerni belőle a készítményt, és azt előzőleg a tenyerünkbe picit felhabosítani (nem fog erősen habzani, inkább csak fehéres lesz és krémesebb állagú), majd úgy eloszlatni nedves bőrön. Bőrtisztító hatásával elégedett voltam, illata kifejezetten kellemes fürdés közben, a bőrön utána csak rövidebb ideig marad meg, de ez mindegy is, akkorra ott van hozzá a testápoló.

Bőrszárító hatást egyáltalán nem tapasztaltam, sőt, inkább kellemes tapintású volt tőle zuhanyzást követően a bőröm.

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Tápláló Testápoló

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Tápláló Testápoló

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Tápláló Testápoló

Első benyomás: Szintén pumpás kiszerelésű a termék, éppen kétszer akkora mint a fürdőszappan. Nagyjából egyforma ütemben fogy a kettő, nem tudom, ezzel így számoltak-e, de tetszik ez az összehangoltságuk. Illatában továbbviszi a lédús narancsosságot, ami mellett számomra kiérződik némi testvajas illat is, talán a benne található shea vajtól. Ettől egy picit még téliesebb jelleget ölt. Színe sárga, állaga lágyan krémes.

Használat közbeni tapasztalatok: A pumpás flakon esetében is jól működik, megfelelően adagolható a testápoló akkor is, ha már krémes kézzel nyomnánk egy újabb adagot belőle. A narancs illata azonnal körbeölel, és diszkréten, de hosszú órákon át velünk marad, kellemes érzés megszagolni a bőrömet és érezni ezt a gyümölcsös illatot. Bőrápoló hatásai közül az azonnali hidratáló, puhító hatást emelném ki, szuper bársonyossá válik tőle a bőr. Felszívódása gyors és nyom nélküli, a szárazabb bőrrészeket nagyon szépet táplálja. Télen jóval szárazabb a bőröm, a lábszáramot hámló is lenne, ha nem krémezném. A testápoló ezen egyértelműen segített, nagyon elégedett vagyok a hatásosságával.

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Tápláló Kézkrém

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Tápláló Kézkrém

Ilcsi Vitaminos-Narancsos Tápláló Kézkrém

Első benyomás: A pumpás kiszerelés itt is megmaradt, ami esetében is átlátszó flakonnal társul, így jól látható az is, mennyi krém van még a csomagolásban. Illata szintúgy üdítően narancsos, színe épp olyan sárga mint a testápolóé, állagra azonban testesebb annál. 

Használat közbeni tapasztalatok: Sűrűbb állaga intenzív bőrápoló hatással jár együtt, ez a krém szerintem még a legszárazabb kezeket is képes rendbe hozni. Kirándulásra is magammal vittem, praktikus kiszerelése itt még inkább kapóra jött, az pedig különösen tetszett, hogy a hidegtől és kézfertőtlenítésektől kipirosodott bőrömet egyáltalán nem csípte. Érezhetően hidratálja, ápolja a bőrt, egyfajta védőréteget ad neki. Ápoló hatása egy-két kézmosást is képes túlélni, utána érzem csak, hogy egy pici frissítés ráférne. Egy teljes pumpálásnyi azonban felesleges ilyenkor, épp csak egy kis újrakrémezésre van szükség. Este azonban érdemes egy pumpálásnyit eloszlatni rajta, reggel szuper puha és bársonyos lesz a bőr, ez az intenzív ápolás pedig segíti azt is, hogy napközben ellenállóbb legyen kézfejemen a bőr.

Kiknek ajánlom az Ilcsi ajándékszettjét?

Kizárólag az illata (és a csajos csomagolása) mondatja velem, hogy hölgyeknek, mert hatásukat tekintve nagyon tudnám ajánlani őket férfiak számára is. Mivel mindhárom termék remekül ötvözi a minőséget és a hasznosságot, szerintem szuper ajándék lehet a család bármely nőtagjának, akiről tudjuk, hogy kedveli a finom illatokat, a különleges termékeket.

Ők is Ilcsik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top