nlc.hu
Életmód

Csűrös Karola lakásának örököse

Meglepő fordulat: ő örökölheti Csűrös Karola 200 milliós lakását

Kiderült, kire hagyta 200 milliós lakását Csűrös Karola.

A nemrég elhunyt Csűrös Karola hagyatéka a számtalan tévés és színpadi ereklye mellett egy angyalföldi, Dunára néző, örök panorámás ingatlan, melynek piaci értéke megközelíti a 200 millió forintot. Csűrös Karolának nem született gyermeke, vér szerinti rokona nincs, az öröksége a jog szerint Horváth Ádám unokáira szállna. Ha nem rendelkezett volna másképp – írja a Bors.

A színésznő szomszédai jól ismerték a híresség mindennapjait, tudták, hogy hány körül érkezik az ápoló és, hogy milyen rendszerességgel jelenik meg a bejárónő is, aki nemcsak a lakást tartotta tisztán, hanem az évek alatt igen jó barátságot is kialakított a színésznővel.

csűrös karola

Fotó: MTI

„Nagyon jól kijöttek egymással, amolyan anya-lánya viszonyban voltak már nagyon hosszú ideje” – mesélte a Borsnak az egyik lakó, aki nem kívánt névvel nyilatkozni. A lap forrása szerint a színésznő a bejárónőhöz állt érzelmileg a legközelebb, ezért Horváth Ádám unokái helyett ráhagyta a lakását.

A lap szerint az ígéret nemcsak szóban hangzott el, hanem írásban is, ami a joggyakorlat szerint érvényes végrendeletnek számít, és ebben az iratban a bejárónő van megnevezve örökösül, és nem a színésznő elhunyt férjének rokonsága. A pletykák szerint a család nem teljesen elégedett, szerintük nem életszerű, hogy egy ilyen komoly értékkel bíró ingatlant a volt tulajdonosa csak úgy odaajándékozzon valakinek, aki nem tagja a családnak és „csak” az elmúlt években sodródott a színésznő mellé.

Viták az örökség körül

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top