nlc.hu
Aktuális

Ápolónője talált rá Csűrös Karolára

Ápolónője talált rá Csűrös Karolára, álmában hunyt el a művésznő

Jó ideje betegeskedett, ápolónő járt hozzá.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Csűrös Karola csütörtökön elhunyt. A 85 éves művésznő jó ideje betegeskedett, alig hagyta el a lakását és az utóbbi időben már a barátaival sem tartotta a kapcsolatot. A színésznő férje, Horváth Ádám két évvel ezelőtt hunyt el, ő azonban nem tudott túllépni a gyászon, ami tovább rontott az egészségi állapotán.

A tegnapi napon több sztár is részvétét fejezte ki a különböző közösségi oldalakon, nagyon sokan szerették Csűrös Karolát, aki a Szomszédok Etusaként lopta be magát a nézők szívébe, ám sokkal több volt ő ennél a szerepnél.

csűrös karola

Elhunyt Csűrös Karola (Fotó: Smagpictures)

A halálának oka egyelőre tisztázatlan, az azonban kiderült, hogy az ápolónője talált rá reggel a lakásában, és hogy ekkor már nem lehetett megmenteni az életét – írja a Bors. A Karcsi becenévre hallgató művésznő éjjel, álmában hunyt el. Az egyik lakó arról számolt be a lapnak, hogy egymást SMS-ben értesítették, de mire kiértek a mentők, mindenki visszament a lakásába, hogy ne legyen láb alatt. 

A lap elérte Csűrös Karola barátnőjét, Pásztor Erzsit, aki a következőképpen nyilatkozott. „Mellbe vágott a halálának híre, ugyanakkor tudom, hogy ez volt az élet rendje, mert már nem akart élni. Két éve feküdt, nem volt hajlandó felkelni az ágyból. Úgy csinált, mintha minden rendben lenne, pedig közel sem így volt. Nem volt jól” – mondta a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top