nlc.hu
Életmód

Kóbor János fia, Dani

Megviseli apja elvesztése Kóbor János fiát, Danit

Szomorú, hogy apja, Kóbor János nem láthatja felnőni unokáit.

Kóbor Jánost gyászolja az egész ország, özvegye, Deme Zsóka, lánya, Léna, és természetesen a zenész első házasságából született fia, Dániel is, aki nemcsak az édesapját, de a kollégáját és barátját is elveszítette.

„Mecky és Dani nagyon közel álltak egymáshoz, így érthető, hogy a fiú összetört a gyásztól – nyilatkozta a Blikknek Trunkos András, az Omega menedzsere.

„Jó viszonyuk volt, és nemcsak az apa-fia kapcsolatuk volt példás, de a munkában is megtalálták a közös hangot. Dani dolgozott az együttessel, háttérmunkát és videókat készített, mindenben egyetértett az apjával. Amikor legutóbb beszéltem vele, azt mondta, az Omegával való munkát nem szeretné feladni. Tisztelte, szerette az apját, és viccesen Meckynek szólította őt – folytatta Trunkos. – Daninak már családja van, és szomorú, hogy az édesapja nem tölthetett elég időt az unokákkal. Zsóka előző kapcsolatából is van már unoka, de még nagyon picik a gyerekek, akik így már nem is ismerhetik meg a nagypapájukat.”

Trunkos András, az Omega menedzsere korábban elmondta, Kóbor János halálával egy egész korszak meghalt, hiszen őt nem lehet helyettesíteni. „Annyi bizonyos, hogy Kóbor János halálával véget ért az Omega története is. Omega néven többé nem lép zenekar színpadra” – jelentette ki Trunkos.

Kóbor János a koronavírus-fertőzés szövődményeibe hunyt el december 6-án.

Kóbor János,

Kóbor János (Fotó: MTI / Biró István)

Emlékezünk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top