nlc.hu
TV-sztárok

Kóbor János felesége összetört

Kóbor János felesége összetört: „Szegény csak sír, nagyon nehezen viseli”

A legenda felesége zokogva hívta az Omega menedzserét.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, tegnap elhunyt Kóbor János. Rajongók tízezrei, köztük rengeteg híresség búcsúzott tőle a különböző közösségi oldalakon. Egy ideje már kórházban volt, elkapta a koronavírust, az Omega menedzsere pedig tisztázta a halál okát.

kóbor jános hírességek búcsú

Kóbor Jánostól búcsúznak a sztárok (Fotó: smagpictures)

„Me­cky haláláról egyelőre annyit tudok elmondani, hogy a koronavírus és annak következményei miatt ment el. Egy korszak zárult el az elvesztésével, még most sem fogom fel, hogy nincs többé, nem akarom elhinni” – mondta a Blikknek Trunkos András, aki arról is beszélt, hogy miként viseli a történteket Kóbor János özvegye.

„Zsóka hívott reggel, majd zokogva csak annyit mondott a telefonba, »Meghalt Mecky«. Szegény csak sír, nagyon nehezen viseli, hogy elment a szerelme. Rajongással imádta, annyira szerette, hogy talán néha már túlzottan is rajongott érte, de ez érthető, és sokan vágynának ilyen házasságra” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top