nlc.hu
Életmód

Egy nő egy szellembe szeretett bele, aki szerinte most elhagyta

A szellembe szerelmes nő szerint haragszik rá a túlvilági kedvese

Érzi, hogy szellem-kedvese haragszik rá.

A Nagy-Britanniában élő, énekesnőként dolgozó Brocarde korábban azzal került be a hírekbe, hogy beleszeretett egy szellembe, egészen pontosan egy viktoriánus korból származó katona szellemébe – írja a Ladbible.

A 38 éves nő azonban most arról számolt be a sajtónak, hogy szellem-kedvese valószínűleg megsértődhetett, amiért a nyilvánosság elé állt a sztorijával, mert mostanában, mintha megváltozott volna a viselkedése. 

„Úgy érzem, Edwardo haragszik rám, amióta nyilatkoztam róla, teljesen elhidegült tőlem – mondta Brocarde. – Korábban a jelenléte kellemes melegséggel töltött el, most azonban akárhová megyek a házban, hűvös huzat jár a nyomomban. Ez ráadásul rengeteg pénzembe is kerül, mivel sokkal többet fűtök. De hiába a kandalló és a feltekert termosztát, így is olyan, mintha az Antarktiszon lennék. Annyira hideg lett, hogy síruhában alszom, amikor pedig Edwardo megérint, olyan, mintha jégszilánkok szúrnák át a lelkemet.”

Elhagyta a szellem a belé szerelmesnőt

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A nő úgy érzi, a házban mindenhol nyomasztó a légkör. 

„Nemrég egy tévéműsorban meséltem Edwardóról, ami úgy tűnik, nem tetszett neki, mert aznap este a fürdőszobai tükrön az I’m Gone (eltávoztam) szavak jelentek meg – tette hozzá a szellemlátó Brocarde. – Próbáltam vele gyertyák segítségével is kommunikálni, azonban a lángok kialudtak.”

Egyelőre azonban nem adja fel, tovább próbálkozik, hogy kiengesztelje a szellemet. Edwardo a nő tapasztalatai szerint szereti az alkoholos italokat, ezért azzal fog próbálkozni, hogy minden este kikészít neki egy üveg bort, hátha azzal elnyeri a bocsánatát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top