nlc.hu
Életmód

Összeházasodott egy szellemmel, rosszul sült el a nászút

Elrontotta a nászútjukat a férje a nőnek, aki egy szellemmel házasodott össze

A brit nő elpanaszolta, mennyire félresikerült a nászútja a kísértetkedvesével.
Brocarde

A brit énesnőről, Brocarde-ról, aki nem mellesleg egy szellembe szeretett bele, már korábban beszámoltunk: akkor arról meséltünk neked, milyen kihívásokkal kellett a nőnek és a kísértetnek szembesülnie annak érdekében, hogy összeházasodhassanak. Az, hogy nem volt hol, csak a kisebbik gond volt. A legnagyobb problémát inkább az okozta, hogy komolyan összezördültek a lagzi időpontját illetően, kedvese ugyanis semmiképpen sem akart nyári esküvőt. Végül úgy tűnik, sikerült megegyezniük, Brocarde és szerelme, Edwardo halloweenkor egybekeltek. 

A közös életük viszont rögtön egy újabb konfliktussal kezdődött. Edwardo ugyanis teljesen tönkretette a nászútjukat. Brocarde a Daily Starnak mesélte el, milyen rosszul sült el a Barry Islandre szervezett vakációjuk:

„Az egész utazás egyre csak rosszabb lett. Edwardo szenvedélyes és romantikus akart lenni, ezért játékosan birkózni kezdett velem a tengerparton, én viszont épp a fagyimat szerettem volna megosztani vele. Úgyhogy mindenre jutott a fagylaltból: a hajamra, az arcomra, és persze az egész csupa homok lett, szóval úgy néztem ki, mintha megtámadott volna egy óriási sirály. Egy csodálatos nászutat kellett volna eltöltenünk, de innentől menthetetlen volt minden.” 

Brocarde hozzátette, hogy Edwardo mindig is kiszámíthatatlan volt, így meg sem lepődött, hogy elrontotta a nászutat. De nem ez az egyetlen vitatéma a friss házasok életében: a karácsony közeledtével a szellemen eluralkodott a féltékenység. „A gondolatát is utálja annak, hogy karácsonykor jön a Mikulás. Hiába mondtam neki, hogy mindenkihez ellátogat, és nem jövök be neki, Edwardo nem hisz nekem” – panaszkodott a nő.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top