nlc.hu
Életmód

Szexmentes társkeresőt hoztak létre

Egy fiatal lány társkeresőt hozott létre azoknak, akik nem akarnak szexelni

Keresztény, de nem ezért vállalta.

Egy nő készített egy alkalmazást azoknak, akik nem élnek szexuális életet, mivel úgy érezte, hogy a szexuálisan absztinens közösség alulreprezentált.

Shakia Seabrook (33) a floridai Tampából létrehozta a „The Sexless Tribe”-t, mint a hozzá hasonló emberek központját, akik úgy döntenek, hogy absztinensek maradnak, mivel úgy érezte, az életmód „nem eléggé látható”.

fiatalok

Illusztráció: Getty

 „Isten csak azt mutatta, hogy erre vagyok hivatott” – magyaráztam a LadBible.com cikkében.

“Egy ideig ellenálltam, aztán 2020-ban végre igent mondtam a feladatra. Pólókat nyomtattam, aztán rájöttem, hogy ez nem elég, mert az emberek közösségre vágynak. Találkoztam valakivel, aki készített egy alkalmazást, és úgy éreztem, ez az, amire szükségünk van: kell egy otthon, egy hely, ahol az emberek kapcsolódhatnak.”

Seabrook keresztény, de a döntése, hogy aszexuális marad, nem a valláson múlott: „Bár keresztény vagyok, a miértem kezdetben nem Istenben gyökerezett, de az évek során egyre jobban érett bennem az elhatározás, és Isten most ennek része. Emlékszem, már 13 éves koromban meghoztam a döntést. Nem tudom, miért döntöttem így, de ahogy idősebb lettem, és láttam, ahogy az alkalmi szex folyik, abszolút nem vágytam rá. Nem tűnt valami emelkedettnek.”

Hozzátette, hogy az alkalmazás nem csak keresztények számára készült. “Mindenkit szívesen látunk. Nem csak keresztények számára készítettem, hanem mindenkinek, aki ezt az életmódot éli.”
Seabrook elismerte, hogy egyesek negatívan reagálnak a videóira.
“Végre kapok visszajelzéseket, különösen arról, hogy szűz vagyok” – mondta. Pedig nem azért vagyok itt, hogy meggyőzzek, vagy elítéljek. Csak megosztom az én igazságomat. Úgy érzem, ahhoz, hogy egy fiatal megalapozott döntést hozhasson bármiben, minden lehetőségről tájékozódnia kell.”

Az eredeti képeket ITT nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top