nlc.hu
Életmód

Két évig rossz napon ünnepelte a fia születésnapját

Két évig rossz napon ünnepelte a fia születésnapját az anya

Egy véletlen miatt döbbent rá az anya, hogy rosszul emlékezett a fia születésnapjára.
Születésnapi torta és dekorációk

Egy nő csak most jött rá, hogy az elmúlt két évben rossz napon ünnepelték a gyereke születésnapját. A TikTokon számolt be a kínos tévedésről.

Emily Vondrachek elmesélte, hogy csak azután jött rá az egészre, hogy elvitte a 3 éves Henryt a gyerekorvoshoz. A fia orvosa ugyanis később azzal hívta fel, hogy nem tudta az egészségbiztosítónál elszámolni a legutóbbi vizsgálat árát, mert a nő február 26-ot adott meg a fia születésnapjának, a biztosító adatbázisában viszont február 25. szerepel.

„Én vagyok az anyja, csak tudom már, mikor van a születésnapja” – gondolta Vondrachek. Már éppen fel akarta hívni a biztosítót, de előtte azért csak utánanézett, mikor született a gyerek. Ekkor döbbent rá, hogy rosszul emlékezett a dátumra, és az elmúlt két évben rossz napon ünnepelték Henry születésnapját.

 

A négygyerekes anya bűntudatot érzett. A videóját több mint 3,5 milliószor játszották le, sokan értékelték az őszinteségét, és megnyugtatták, hogy ettől nem rossz anya. Voltak, akik megosztották saját szülői baklövésüket, valaki például meggyőzte a fiát arról, hogy négyéves lesz, pedig neki volt igaza, valójában ötéves lesz.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: Unsplash/Lidya Nada)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top