nlc.hu
Életmód

Így búcsúztak a lányai Csollány Szilvesztertől

Így búcsúztak a lányai Csollány Szilvesztertől

Közösségi oldalaikon búcsúztak szeretett édesapjuktól Csollány Szilveszter lányai.

Egy országot sokkolt a hír, hogy 51 éves korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász. A sportoló december elején fertőződött meg koronavírussal, kórházba került, majd műtüdőre tették. Csollány Szilvesztertől barátai, sporttársai búcsúztak az interneten.

Csollány Szilveszter a gyűrűn a sydney-i olimpián

Csollány Szilveszter a 2000-es sydney-i olimpián, közvetlenül az aranyérem előtt (Fotó:Jed Jacobsohn /Allsport)

A Szilasként becézett olimpikon három gyermeket hagyott hátra. Első házasságából született Szimóna, aki édesanyjával Írországban él. Második házasságából két kiskorú lánya maradt félárván, a 16 éves Kitti és a 13 éves Kincső.

A lányok a közösségi oldalaikon búcsúztak szeretett édesapjuktól. Szimóna feketére változtatta a borítóképét, és egy édesapjával közös fényképet is kitett.

„Köszönöm szépen mindenkinek, aki gondol/gondolt rá, apukámra és a családomra. Rengeteg üzenetet kaptam, amire időm és energiám sajnos most nincs, hogy egyenként válaszoljak. De tudjátok, hogy minden üzenetet elolvastam, és nagyon jól esik látni, hogy mennyien a szívükben tartják aput”

– írta a képhez Csollány Szimóna.

Kincső édesapja fekete-fehér fotóját posztolta az Instagramra, Kitti pedig egy teljesen fekete képet tett ki az Instagram-oldalára.

(Ripost)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top