nlc.hu
Életmód

Csollány Szilveszter edzője

Összeomlott Csollány Szilveszter edzője

Csollány Szilvesztert egy ország gyászolja.

Csollány Szilveszter koronavírus-fertőzéssel került decemberben kórházba, de két hét után annyira rosszul lett, hogy mentővel Sopronból az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe szállították, és azóta ott kezelték. Az állapotáról semmit sem közölt a család, csupán annyit lehetett tudni, hogy válságos. Csollány Szilveszter 51 nap után adta fel a betegséggel szembeni harcot.  A sportoló edzőjét, a tornaválogatott korábbi szövetségi kapitányát, Vereckei Istvánt is lesújtotta a hír – írja a Blikk.

Csollány Szilveszter edzője

(Fotó: Sajtószoba)

“Borzalmas. Megszólalnom is nagyon nehéz. Persze, nem lehetett figyelmen kívül hagyni, hogy megtörténhet a legrosszabb, de reménykedtem, hogy nem így lesz – nyilatkozta a szakember. – Nagyon sok közös élményünk volt. Rengeteg helyen voltunk csak ketten, versenyeken vagy például halászléfőző fesztiválokon, jól megértettük egymást. Nagyon bíztam a felépülésében, mert úgy gondoltam, rendbe jöhet, annyira erős volt, hogy hittem, ezt a harcot is megnyeri. Vártam, hogy bekövetkezzen a pozitív változás az állapotában és visszatérjen közénk. Szörnyű, hogy itt hagyott minket – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top