nlc.hu
Életmód

Már nem titok, ki Liu Shaoang szerelme

Két éve van együtt szerelmével Liu Shaoang, kedves lánynak tartja Tiffanyt a család

A téli olimpia magyar bajnokának szerelme, Makoviny Tiffany szintén a sportolás világából érkezett: rúdtáncos bajnok.

Liu Shaoangról és Makoviny Tiffanyról már két éve készült közös, egymás kezét fogós fotó, és a Bors kiderítette, hogy a fiatalok azóta is együtt vannak. A kapcsolat elmélyülését jelzi, hogy Tiffany vasárnap együtt nézte a Liu testvérek édesanyjával az 500 méteres játékokat, együtt szurkoltak a fiatalabbik Liu sikeréért. A lány le is fotózta Shaoang édesanyját, ezt a képet a bajnok meg is osztotta a közösségi oldalán.

Liu Shaoang Pekingben

Liu Shaoang a téli olimpián a döntő után (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Szabó Sándor, a gyorskoris fiúk nagypapája elmondta, hogy régóta tart a szerelem a fiatalok között, és Tiffany egy nagyon kedves lány. Ő volt az, aki az elmúlt hetekben tartotta a lelket a fiúban, amikor a koronavírus-fertőzése miatt sokáig kérdéses volt, egyáltalán részt vehet-e az olimpián. Shaoang számára végül Peking nagy diadallal zárult: egy arany- és két bronzéremmel térhet haza onnan, ezzel pedig ő a legeredményesebb magyar sportoló a téli olimpiák történetében. A magyar olimpiai csapat pénteken tér haza Kínából, így a szerelmesek aznap találkozhatnak ismét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top