nlc.hu
Életmód

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc Valentin-napi vacsorája

Ilyen szerelmi menüvel készült az étterem, ahol Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc vacsorázott Valentin-napon

Külön Valentin-napi menüvel készült a luxusétterem, ahol Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc vacsorázott.

Mint arról beszámoltunk, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy romantikus vacsorával ünnepelte a Valentin-napot a fővárosi Four Seasons Hotel elegáns éttermében, a párról pedig fotó is készült.

A Blikk most arról ír, hogy a szerelmesek a Kollázs étteremben négyfogásos Valentin-napi menüt is választhattak, amelyet a szerelem városai, Párizs és Velence ihlettek. A menü ára 21 990 forint volt, borpárosítással rendelve további 9900 forinttal nő a számla, plusz a 14 százalékos szervizdíj.

Ilyen Valentin-napi menüvel készült az étterem, ahol Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc vacsorázott

Luxusétteremben ünnepelte a Valentin-napot Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea (Kép: nlc-montázs, fotók: (b) MTI/Czeglédi Zsolt /// (j) Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Az étterem honlapja szerint ez volt a menü:

  • Amuse duo: pisztráng kaviár, zeller, alma
  • Előétel: kérgezett tonhal és pácolt libamáj, dinnye, balzsamecet
  • Leves: sütőtök consommé, borjúnyelv, ravioli, torma
  • Főétel: tőkehal hátszín, csicsóka, fenyőmag, bormártás vagy tanyasi csirkemell saltimbocca, gomba, shallot hagyma
  • Desszert: csokoládé cannoli, pisztácia, cassis

Természetesen nem csak a szerelmi menüt lehetett rendelni, így nem tudni, hogy az ország egyik leggazdagabb embere és a pszichológus-író-műsorvezető mit fogyasztott. Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea azonban nem csak a gasztronómiai élvezeteknek hódoltak, az intimitásról sem feledkeztek meg, és fogták egymás kezét.

A pár tavaly szeptemberben házasodott össze az alcsútdobozi arborétumban, ahol saját logója is volt az ifjú párnak. A lagzin drága alapanyagokból készült ételeket szolgáltak fel, de a gasztroszakemberek szerint nem volt rongyrázós a menü, bár a menükártya pongyola helyesírása volt, akinél kiverte a biztosítékot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top