nlc.hu
Életmód

Mundruczó Kornél új sorozata

Mundruczó Kornél ezúttal Tom Hollanddal és Amanda Seyfrieddel forgathat

A rendező nagyon sok munkát kap Hollywoodban.

Mundruczó Kornél az utóbbi időben számos felkérést kapott Hollywoodból: tavaly jött ki a Pieces of a Woman című filmje, amely a Netflixen debütált és amiért a főszereplő Vanessa Kirbyt még Oscarra is jelölték. Pár héttel ezelőtt derült ki, hogy készülő sci-fi filmjének, a Proxynak Blake Lively lesz a főszereplője. Hamarosan pedig az Apple TV+-ra érkező antológiasorozat, a The Crowded Room első évadát dirigálhatja – írja a forbes.hu.

mundruczó kornél

Mundruczó Kornél az Apple TV+-nak rendez (Fotó: Getty Images)

Utóbbi szériában pedig nem más, mint a Pókembert megszemélyesítő Tom Holland alakítja a fő karaktert, mellette pedig a szintén világhírű Amanda Seyfried játssza majd a női főszereplőt. 

Miről szól a sorozat?

A The Crowded Room évadról évadra más, kifejezetten mentális betegek életére fókuszáló történeteket mesél el. Az Egy csodálatos elme forgatókönyvéért Oscart is nyert Akiva Goldman írja és egyengeti a szériát, részben saját életéből, részben Daniel Keyes Szép álmokat, Billy! című életrajzi regényéből inspirálódva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top