nlc.hu
Életmód

Kávéspohárra írt üzenettel segítettek a Starbucks-dolgozók

Kávéspohárra írt titkos üzenettel segítettek a Starbucks-dolgozók egy fiatal lánynak

Amikor a kávézó alkalmazottai észrevették, hogy egy idegen férfi ólálkodik a lány körül, titkos üzenetben kommunikáltak a tinédzserrel.
Fiatal lány starbucksos pohárra ül a kávézóban

Nem győz hálálkodni egy amerikai édesanya egy texasi Starbucks dolgozóinak, amiért odafigyeltek a lányára egy potenciálisan veszélyes helyzetben.

A 18 éves lány tanulni ült be a Corpus Christiben található kávézóba, majd odaült hozzá egy idegen férfi, aki elég élénken és hangosan kommunikált a fiatallal. Ezt észrevették az alkalmazottak, és cselekedtek.

Az egyik dolgozó kivitt egy forró csokit a lánynak, mondván, ottfelejtette a pulton, de a poháron üzentek neki:

Jól vagy? Szeretnéd, hogy közbelépjünk? Ha igen, vedd le a pohár fedelét

– olvasható a poháron a baristák kézzel írt üzenete.

Végül a lánynak nem volt szüksége segítségre, a férfi pedig távozott, de így is nagyon sokat számított a dogozók odafigyelése.

Minderről a lány édesanyja, Brandy Roberson számolt be a Facebookon. A nő nagyon hálás a dolgozóknak, hogy figyeltek a lányára, mert az egyik legnagyobb félelme, hogy történik valami vele, és senki nem lesz ott, hogy segítsen neki.

A starbucksos kávéspoharak már sok különleges történetben játszottak fontos szerepet, nemrégiben például egy kávéspohár buktatott le egy hűtlen férfit.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Guilherme Stecanella)

(Today)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top