nlc.hu
Életmód

Ez az ötgyermekes nő megmutatja, hogyan kell fél évre előre bevásárolni

Ez az ötgyermekes nő megmutatja, hogyan kell fél évre előre bevásárolni – videó

Azt érdemes szem előtt tartani, hogy a hatalmas készletet valahol tárolni is kell.
élelmiszer, bevásárlás

 Tabitha Kelley a videójában elárulta, hogy évente csak egyszer-kétszer vásárol élelmiszereket, de akkor jó sokat.

„Héttagú család vagyunk, öt gyerekünk van, és nekünk ez így működik, nem mindenki szeretné ezt a hatalmas bevásárlást egyetlen út alatt elvégezni, de mi így szeretjük csinálni” –magyarázta.

„Reméljük, hogy körülbelül négy-hat hónapig kitart majd ez nekünk” – mondta a hatalmas mennyiségű élelmiszerre utalva.

A pazarlás elkerülése érdekében Tabitha pontosan megszervezi, megtervezi az étkezéseiket.

A videóban láthatjuk a családi konyhát is, amely zsúfolásig tele van a legszükségesebb élelmiszerekkel, tisztálkodási szerekkel, tisztítószerekkel A vásárolt készlet többek között tartalmaz hat üveg olívaolajat, egy évre elegendő rizst, 20 darab vajat és 10 tucat tojást. Tabitha ezenkívül 22 csomag tésztát, 95 zacskó chipset, 24 csirkemellet, valamint annyi darált húst halmozott fel, hogy legalább 15 ételt készíthessen a héttagú családnak. De a feladat ezzel még nem ért véget, hiszen helyet is kell találni az ételek tárolására.

Szerencsére a családnak van egy raktárhelyisége az alagsorban, ahol a felhalmozott ételeket és hozzávalókat el tudják helyezni. Tabitha azonban gyakran olyan sok élelmiszert vásárol, hogy kénytelenek az előszobában, sőt, még a fürdőszobában is tárolni azokat.
A nő hozzátette: „Annyira hálásak vagyunk, hogy képesek vagyunk megvenni ezeket az élelmiszereket az egész családunknak, és hónapokon keresztül etetni őket. Tényleg megéri, még akkor is, ha a megvásárlásuk egy egész napot vesz igénybe”– fogalmazott Tabitha, hozzátéve:

Ez az élelmiszermennyiség nagyon sokáig elég lesz a héttagú családomnak, ritkán járunk étterembe enni, úgyhogy pont erre volt szükségünk” – mondta.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top