nlc.hu
Életmód

Óriási hasú terhes nő

Óriási hasa miatt támadják a várandós nőt

Néhányan poénkodnak a hasa méretén, mások aggódnak, a nő pedig állítja, normális a terhessége.

Videót tett közzé hatalmas méretű terheshasáról egy Renae nevű nő a TikTokon. Eddig már 36 millióan hüledeztek az óriási pocak láttán, amiben ráadásul csak egy baba van, még ha néhányan fel is vetették a hozzászólók közül, hogy négyes ikrekkel sem lenne kisebb Renae hasa.

@mommy1987003 #37weekspregnant tomorrow!! Can’t wait to meet my #rainbowbaby in 18 days, yes it’s just one. I’m sure🌈🤰🏼🥰 gonna miss my #bigbump ♬ Im Still Super Fkn Pregnant - Chloe

A videó készítésekor az ötgyerekes anyuka elárulta, hogy egy nappal a betöltött 37. hét előtt készült a felvétel, bár ezt nézői közül többen kétségbe vonták. Voltak, akik azt javasolták, sürgősen menjen el orvoshoz, mert hasa mérete egy figyelmeztető jel.

Sokan aggódtak a babáért (Illusztráció: Pexels.com)

Sokan aggódtak a babáért (Illusztráció: Pexels.com)

Renae azonban állítja, hogy teljesen egészséges, nincs terhességi magas vérnyomása, sem cukorbetegsége és a folyadék sem gyűlt fel a testében. Az előző terhességénél 15 kilót hízott, akkor fia 4200 grammal jött a világra.

Azóta azonban az óriási has is lejjebb apadt, miután császármetszéssel megszületett Renae kisbabája, 4,3 kilóval és 57 centisen. Teljesen egészségesen. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top